logosmall
записcall 2
запис на прийом
Імплантологія - рішення для безвихідних ситуацій
ВІДСУТНІСТЬ ЗУБА НЕ ПЕРЕШКОДА ДЛЯ ЩИРОЇ ПОСМІШКИ

Як часто ви відкладали візит до стоматолога, і, як наслидок, лікарям нічого не залишалось, як просто видалити зуб? Звичайно, відсутність зуба у ряді викликає багато незручностей не тільки піл час пережовуванні їжі, але і вираженіні емоцій, через що вам доводиться посміхатись досить скуто. Не віддягуйте знову похід до стоматолога, адже такий дефект легко виправляється завдяки імплантології.

Більшість чомусь боїться цього слова, і соромиться звертатись до лікарів для встановлення імплантів, при тому, що наявність імпланту набагато краще, ніж порожнеча в ряду зубів. Не кажучи вже про те, ща в таких місцях часто скопичується інфекція, і все може закінчитись запаленням ясен.

Сучасна стоматологія зосереджує всі сили на збереження своїх природніх зубів. И ми в клініці "Avesta” боремося за кожен зуб до останнього. Проте через сильні травми або зіпсованість зубу це не завжди можливо. Тому, щоб заповнити прогалину, ми пропонуємо вам імплантацію штучного зубу. Вам необхідна ця процедура, якщо у вас:

  • є сильно зруйновані зуби;
     
  • кісти чи гранульоми на зубах;
     
  • повністю відсутній один чи декілька зубів;
     
  • зйомні протези.
ВІДСУТНІСТЬ ЗУБА НЕ ПЕРЕШКОДА ДЛЯ ЩИРОЇ ПОСМІШКИ
В ЧОМУ СУТЬ І ЧИ БОЛЯЧЕ ЦЕ?

Суть цієї процедури дуже проста - в місці, де був корінь втраченого зуба встановлюється штучний імплантат. Виготовляється він з титану, і вкручається у щелепу пацієнта. Він є надійним кріпленням для майбутніх коронок протезів, і його не помітно зі сторони.

Вживлення в кісткову тканину імпланту проводять хірургічними методами з допомогою невеликих надрізів. Після цього виготовляється абатмент - верхня порцелянова частина, що імітує зуб. Головна запорука успіху цієї операції - це наявність достатньої кількості кісткової тканини. Проте з сучасними технологіями її можна відновити за допомогою підсатки нової тканини. Для цього проводять операції трансплантації, синуслифтингу і вровадження бар'єрних мембран.

Самі процедури по відчуттям не відрізняються від лікування звичайного карієсу. З використанням сучасних систем знеболювання, ви навіть не відчуєте, що саме робить ваш лікар. Якщо ви сильно боїтесь цієї процедури, або існують протипоказання відносно локальних анестетиків, операцію можна провести під загальним наркозорм. Судячи по відгукам наших пацієнтів, ні під час процедури, ні після неї вони не відчували болю чи сильних незручностей. Лише інколи пацієнти відчувають незначний дискомфорт через шви. 

В ЧОМУ СУТЬ І ЧИ БОЛЯЧЕ ЦЕ?
ЧОГО ОЧІКУВАТИ, І ЩО ТРЕБА ВРАХУВАТИ

Багато чого залежить від стану здоров'я самого пацієнта і того, як давно був втрачений зуб. У більшості віпадків процедура встановлення імпланту складає десь 20-40 хв, після чого йому надають час для того, щоб прижитись. Якщо все пройшло вдало, виготовляється порцеляновий протез, котрий кріпиться на встановлений імплант. В деяких випадках штучну коронку кріплять одразу після імпланту. 

Якщо зуб був втрачений давно, є імовірність атрофії кісткових тканин. Саме тому стоматологи “Avesta” закликають не зволікати з встановленням імплантату. Адже в такому випадку доводиться відкладати операцію для нарощування кісткової тканини, що відніме більше часу, зусиль і коштів. Чим краще стан кісток щелепи, тим простіше щільно зафіксувати титановий штифт, і, відповідно, стане можливим швидше прикріпити коронку. 

Якщо ви боїтесь алергії чи відторгнення, вам не має за що перейматись. Титан - біоінертний матеріал, і організм людини ніяк на нього не реагує. У 97% випадках приживлення імпланта проходить успішно. Якщо ж виникають якісь проблеми, стоматологи виймають його, і зв'ясовують в чому причина негативної реакції. Після повного загоєння (приблизно 3 місяці), процедуру повторюють з врахуванням попереднього досвіду. По статистиці, найчастіше причиною повторної імплантації стає непідходящий розмір чи невдале розташування. 

ЧОГО ОЧІКУВАТИ, І ЩО ТРЕБА ВРАХУВАТИ
РУЙНУЄМО МІФИ

Багато хто вважає, ща спочатку потрібно буде місяцями ходити і лякати людей залізними штирями замість зубів, доки не встановлять коронку, а потім її потрібно буде міняти через декілька років. Однак це зовсім не так.

На час приживлення можна поставити тимчасовий протез на місце майбутньої імплантації. Це допоможе приховати тимчасовий недолік посмішки і зробить простішим вживання їжі. Тому вся процедура може пройти непомітно для сторонніх очей.

Ззовні коронки штучних і натуральних здорових зубів неможливо відрізнити. Наші лікарі спеціально виготовляють індивідуальні коронки, котрі відповідають вашому зубному ряду і кольору іншіх зубів. Гарантія на імплантати складає мінімум 15 років. При дбайливому догляді і відповіальному відношенні вони зможуть прослужити вам все життя. З часом ви взагалі можете забути, що якийсь з зубів у вас штучний.

Пам'ятайте, що імплантація - це швидкий і надійний метод для збереження щирої здорової усмішки. 

РУЙНУЄМО МІФИ
вагаєтесь? ми допоможемо підібрати лікаря
Ми завжди раді вам допомогти. Зателефонуйте нам за номером нижче або запишіться на безкоштовну консультацію
(098) 700-36-70
Передзвоніть мені
Київ
Київ
Бориспіль
передзвонити